تفقه دردین
استاد : محبوبه زلفی زاده
ظهور فن ارتباطات وپیشرفت این فناوری باعث تسریع تبادل اطلاعات شد وعلمای دینی نیز به این فناورری روی آوردند شاید در ابتدا به نظر برسد جریان ساخت شبکه های شیعی ازطرف عالمان تند روی شیعی واز سر دل سوزی به دین ودر جهت معارف ناب شیعه که در طول تاریخ مظلوم واقع شده است باشد اما هر چه می گذردبازخورد ونتایج راه اندازی این شبکه ها آشکار می شود با نیم نگاهی مو شکافانه، راز حمایت های رنگارنگ امریکا ،انگلیس و اسرائیل ( صهیونیسم جهانی ) از این شبکه های ماهواره ای به اصطلاح شیعی و شبکه های تار عنکبوتی گمراهی بیشتر روشن می شود.
اهداف آشکار جریان شیرازی ها (که به احترام روح میرزای بزرگ وهمه شیرازی های ولایی بخوانید جریان برائتی ها تا هتک حرمتی به آن بزرگوران نشود) در خوشبینانه ترین حالت به قرار زیر است .
ادامه مطلب: اهداف پیدا و پنهان جریان برائتی ها (شیرازی ها )دیدگاه های شهید مطهری ره از منظر استاد
گوشه هایی از سخنرانی استاد حجت الاسلام والمسلمین سائلی حفظه الله به مناسبت روز معلم
درود بی پایان خداوند بر خواهران ارجمند و بزرگواری که این محفل بی ریا و خالصانه را در تجلیل و تعظیم مقام شامخ معلم بزرگوار و فرزانه و فرهیخته شهید مرتضی مطهری برپا کردند و فراهم ساختند. از خداوند طلب خیر برای یکایک آن ها داریم.
مرحوم مطهری رضوان الله تعالی علیه می فرمود: سید جمال شخصیتی بود که بعد از مماتش شناخته شد. بعد ایشان به طور کلی می گفتند: این یک قاعده است که انسان های بزرگ در زمان خودشان شناخته نمی شوند، در رأس این قاعده وقتی مرحوم مطهری مصداق و مثال می آورد، امیرالمومنین علیه السلام را مثال می زند، چون آن بزرگوار در زمان خودش شناخته نشد آن گونه که ما امروز امیرالمومنین علیه السلام را می شناسیم، مودت و محبت به ساحت قدسی آن بزرگوار داریم و در فضایل و کرامات آن انسان بی بدیل نکاتی سراغ داریم.
ادامه مطلب: دیدگاه های شهید مطهری ره از منظر استادعراق از همان ابتدای پیروزی انقلاب، سازماندهی و آموزش کلیه اقدامهای مقدماتی را برای شروع یک تهاجم، آغاز و تمهیدات لازم برای ورود به خاک ایران و اشغال قسمتهایی از آن را مهیا کرده بود. عراق نزدیک به دوسال، مشغول کار روی عشایر عرب خوزستان بود که با ورودش به خاک کشورمان، بتواند به نفع خود و علیه ما آنان را وارد صحنه کرده و امتیاز سیاسی کسب کند. همزمان با انفجار لولههای نفت، قطارها و اماکن عمومی، ارتش عراق مشغول جادهسازی در مرزها، ساختن پاسگاهها و پایگاههای مورد لزوم و
روز 28 مرداد يادآور کودتاي ننگين و سياهي است که شيريني نهضت ملي شدن صنعت نفت را در کام ملت ايران تلخ کرد. پس از پيروزي قيام سي تير به رهبري آيتالله کاشاني که باعث روي کار آمدن مجدد دکتر محمد مصدق شد، مصدق در صدد افزايش اختيارات خود و محدود کردن اختيارات مجلس شوراي ملي برآمد و بناي اختلاف با آيتالله کاشاني را گذاشت. بدين ترتيب
جهان در تب ستمگری ها و گرفتاری ها و جنگ و خونریزی ها می سوزد. از هر سوی امواج سهمگین فتنه و بلا، غوغاها به پا کرده و تاریکی های جاهلیت بر همه جا سایه ی شوم گسترده است.
آیا این شام تیره، روز روشنی در پی ندارد؟ آیا محرومان را دادرسی نیست؟ آیا مظلومان را منتقمی نیست؟!
مسأله حکومت واحد جهانی و مصلح آخر الزمان مورد توافق اسلام و مسیحیت و حتی زرتشتی ها است و این چیزی است که مربوط به آینده می باشد و یکی از آرزوها و اعتقادات بیش از میلیاردها جمعیت کره ی زمین است.
ادامه مطلب: اعتقاد به منجی در ادیان الهیعصر مدرن را عصر مدرنیته نامیده اند اما از مشخصه های غیر قابل انكار آن، عدم التزام به ارزشهای دینی در قالب دفاع از آزادی انسان و نقد آنچه كه آزادی او را تحت الشعاع قرار دهد، می باشد.
هر چند از مشخصه های اصلی مدرنیت معاصر، تعارض با سنت و ارزشهای سنتی است؛ اما مدرنیته پا را از این مرحله هم فرا گذاشته و هر آنچه را كه با مبانی او ناهم آوا افتد، با كوبیدن مُهر سنت بر آن، موجبات نقد و تضعیف آن را فراهم آورده و انكار آن را تجویز می نماید.
متأسفانه دفاع بی حد و حصر از مدرنیته و تجددطلبی و گذار مُفرط از هنجارهایی كه آدمی عمری را با آنها سپری كرده است و ترویج لجام گسیخته تفكر اومانیستی و رهایی انسان از هر آنچه موجب محدودیتی برای او گردد و نیز تجویز اعتبارزدایی و انكار هر آنچه در نظر انسان معاصر، غیر مدرن تلقی گردد، انسان امروزین و مدرن را در موقعیتی قرار داده است كه نسبت به هر چیزی كه ناخوشایند او باشد،
ادامه مطلب: دفاع ازخاتمیت، امامت و مهدویت درنقد مقاله روحانيت عوام هستند نه عوام زده شهید بهشتی شیوه انتخاب رهبر را با سنت انتخاب مرجع تقلید مقایسه می كند. طبق این سنت تاریخی، مراجع به دو طریق انتخاب می شدند؛ تشخیص فردی مقلدان و یا مراجعه به كارشناسان و خبرگان مورد اطمینان. اما چون رهبری به نظر شهید بهشتی صلاحیت ها و ویژگی های خاصی دارد، به نظر وی مناسبترین راه برای انتخاب رهبر«عبارت است از نوع انتخابی شبیه انتخابات چند درجه ای سیستماتیك حزبی».ظاهراً همین دیدگاه است كه مبنای اصل 107 و108 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است
چكیده
آیت الله بهشتی از جمله رهبران تأثیرگذار در جریان انقلاب اسلامی و تأسیس نظام جمهوری اسلامی در ایران است. مدیریت و حضور قدرتمند او در مراحل حساس تاریخ معاصر ایران، بویژه در تأسیس حزب جمهوری اسلامی، و نیز در مجلس بررسی نهایی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال 1358، چنان اهمیتی دارد، كه هرگونه تحقیق و تحلیلی بر مبانی فكری نظام جمهوری اسلامی ایران بی توجه به اندیشه های مذهبی-سیاسی او ناتمام می نماید. در این مقاله كوشش شده است، دیدگاه این فقیه شهید درباره "رهبری و حكومت" مورد ارزیابی قرار گیرد.
ادامه مطلب: رهبری و حكومت در اندیشه شهید بهشتی(1)شهید بهشتی چنین می اندیشد كه مدیریت جامعه برخاسته از امت و امامت بر پایه مكتب است. و به همین دلیل امت دو مسئولیت اساسی به عهده دارد؛ نخست آنكه «امت باید از امام شناختی آگاهانه داشته باشد» و چون تعیین و تحمیل دركار نیست، برمبنای همین شناخت او را بپذیرد؛ پس از چنین شناخت و انتخابی نه تنها از صمیم قلب او را بپذیرد، بلكه مسئولیت متقابل بین امت و امام برقرار می شود. بدین سان، در اندیشه شهید بهشتی «مسئولیت مال امت است». و از همین طریق است كه به نظر وی رابطه امت و امام رابطه ای دموكراتیك و مبتنی بر آرائ عمومی تعریف می شود.
ساختار نظام امت و امامت
آیت الله بهشتی نظام سیاسی شیعه را «نظام امت و امت»[1] می داند و این الگو را به هر دو دوره حضور معصوم(ع) و نیز عصر غیبت تعمیم می دهد. وی چنین می اندیشد كه؛
«نظام سیاسى اجتماعى جمهورى اسلامى نظام امت و امامت است و حق این است كه با هیچ یك از این عناوینى كه در كتاب هاى حقوق سیاسى یا حقوق اساسى آمده قابل تطبیق نیست. ... ما فكر مى كنیم عنوان نظام ما باید نظام امت و امامت باشد. منتها، در اثناى انقلاب، چون این عنوان هنوز براى توده مردم روشن نبود، به عنوان شعار اول "حكومت اسلامى " انتخاب شد كه بسیار هم خوب و گویا بود و سپس وقتى معلوم شد این نظام حكومتى رئیس جمهور هم دارد آنوقت گفته شد "جمهورى اسلامى". ولى نام راستین و كامل این نظام، نظام امت و امامت است.».[2]
ادامه مطلب: رهبری و حكومت در اندیشه شهید بهشتی(2)علّامه سید حسن نصرالله دبیر کل حزبالله لبنان با بیان اینکه فلسطین سالهاست فریاد کمکخواهی سرداده اما عربستان کاری نکرده است، تأکید کرد که «بهانههای» عربستان برای تجاوز به یمن کاملا پوچ است.
دبیر کل حزبالله لبنان جمعهشب درباره تحولات اخیر منطقه بخصوص جنگ عربستان علیه یمن سخنران مهمی ایراد کرد.
دبیر کل حزبالله لبنان از جنگ عربستان علیه یمن، به «جنگ تجاوزکارانه» یاد کرد و گفت که «این حق ما و هر انسان آزادهای است که موضع خود را در خصوص لبنان و تحولات منطقه اعلام کند».
ادامه مطلب: سه بهانه عربستان برای حمله به یمن کاملا پوچ استچهار پنج روز از عزل بنیصدر میگذشت. جنگ با عراق و شورش منافقین بعد از اعلام جنگ مسلحانه با جمهوری اسلامی، بحث داغ محافل بود. آیتالله خامنهای که از جبههها برگشته و خدمت امام رسیده بودند، بعد از دیدار، طبق برنامهی شنبهها، عازم یکی از مساجد جنوبشهر برای سخنرانی بودند.
خودرو حامل آیتالله خامنهای که از جماران حرکت میکرد، آن روز مهمان ویژهای داشت؛ خلبان عباس بابایی که میخواست درد دلهایش را با نمایندهی امام در شورای عالی دفاع در میان بگذارد. آنها نیم ساعت زودتر از اذان ظهر به مسجد ابوذر رسیدند و گفتوگوشان را در همان مسجد ادامه دادند.
ادامه مطلب: مروری برماجرای ترور 6 تیر 1360انتخاب امام
«من پیشنهاد میكنم كه آقای آقا سیدعلی آقا بیایند، خامنهای. ...ایشان بیایند به جای آقای مطهری. بسیار خوب است ایشان، فهیم است، میتواند صحبت كند، میتواند حرف بزند.»[1] این، قسمتی از سخنان امام است در جمع دانشجویان دانشگاه تهران در تاریخ 23 خرداد 1358. امام(ره) پیش از این، علاوه بر انتصاب آیتالله خامنهای به عنوان یکی از اعضای شورای انقلاب، پس از بازگشت از فرانسه مسؤولیت کمیتهی تبلیغات انقلاب را هم به ایشان واگذار کردند؛ کمیتهای که به اعتقاد اعضای فعالش همچون «مهدی سعید محمدی»، در آن دوران وظیفهی نشر آثار و افکار امام را بر عهده داشت.
با تشکیل رسمی "حزب جمهوری اسلامی" در 29 بهمن 57، آیتالله خامنهای به عنوان یکی از اعضای مؤسس این حزب، وارد عرصهی فعالیتهای سیاسی رسمی در نظام جمهوری اسلامی شدند. این حزب که در واقع محل تجمع نیروهای انقلابی و معتقدان به خط امام بود، توانست با ایجاد تشکیلات منسجم و گسترده در سراسر کشور، نقش مهمی را در راه استقرار جمهوری اسلامی ایفا کند.
ادامه مطلب: بازخوانی چرایی یک ترورلطفا برای دانلود بر روی عکس کلیک راست نموده و View image سپسSave image As راکلیک نمایید:
رهبر انقلاب اسلامی در آبان ماه امسال و پیش از توافق هستهای ژنو فرموده بودند: «اين تجربه ظرفيّت فكرى ملّت ما را بالا خواهد برد.». ایشان اخیراً در دیدار ۱۹ دی با مردم قم یكی از بركات مذاكرات اخیر ژنو را آشكار شدن دشمنی آمریكاییها دانستند.
ادامه مطلب: اینفوگرافیك | بركت مذاكرهبر روی خاطرهها، غبار زمان نشسته بود. طول کشید و حرفهای زیادی رد و بدل شد تا گفتوگویمان با یکی از اعضای فعال حزب جمهوری اسلامی و از شاهدان زندهی حادثهی هفتم تیر به داستان ترور سالهای شصت برسد....
- از کجا شروع کنیم؟
الان خیلی از اين جريانات گذشته و بنده آنطور که بايد مطالب در ذهنم باشد نيست. به هر حال بنده از زمانی خدمت آقا بودم که امام قصد داشتند از فرانسه به ایران بیایند. امام فرموده بودند که
ادامه مطلب: ما نگران شهيد بهشتی بوديملطفا برای دانلود بر روی عکس کلیک راست نموده و View image سپسSave image As راکلیک نمایید:
یکی از موضوعات محوری بیانات رهبر انقلاب دربارهی وضعیت منطقه در چند سال اخیر «تحولات سوریه» بوده است.
رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان(۲۰/۴/۹۴) فرمودند:
ادامه مطلب: تحلیل ماجرای سوریهآیتالله شیخ ابوالقاسم خزعلی از پیشکسوتان نهضت اسلامی و عضو مجلس خبرگان رهبری، پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری، صبح چهارشنبه در تهران درگذشت.وی از تدوین کنندگان قانون اساسی جمهوری اسلامی و عضو سابق فقهای شورای نگهبان، رئیس بنیاد بینالمللی غدیر و نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری بود. آن عالم مجاهد
سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) با حضور رئیسان جمهوری روسیه، عراق، بولیوی، ونزوئلا، گینه استوایی، نیجریه، ترکمنستان و نخست وزیر الجزایر در سالن اجلاس سران برگزار می شود.
ریاست این دوره از اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز را حسن روحانی رئیس جمهوری ایران برعهده دارد.
همچنین در این اجلاس فرستاده ویژه رئیس جمهوری آذربایجان، سالم البدری دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت و آلدو فلورس کویرگان دبیرمجمع بین المللی انرژی حضور می یابند.
ادامه مطلب: سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز با حضور 9رئیس دولت"صبحگاه 12 فروردين که روز نخستين حکومت ا... است از بزرگترين اعياد ملي و مذهبي ماست و ملت ما بايد اين روز بزرگ را عيد بگيرند و زنده نگه دارند. روزي که کنگره هاي قصر 2500 ساله حکومت طاغوتي فرود ريخت و سلطه شيطاني براي هميشه رخت بربست و حکومت مستضعفين جانشين آن گرديد . " پيام امام خميني 12/1/58 روز 12 فروردين 1358
ادامه مطلب: روز جمهوري اسلاميبسم اللّه الرحمن الرحیم
«بهشتی» در این مملکت مظلوم زیست
من این ضایعۀ بزرگ[1]را به ملت ایران و شما آقایان که نزدیک بودید با آقای بهشتی و مطلع بودید از افراد دیگری که شهید شدند، به همۀ شما آقایان و ملتمان تسلیت عرض میکنم. بنای دشمنهای شما بر این است که افرادی که لیاقتشان بیشتر است بیشتر مورد حمله قرار بگیرند. آنها افرادی را هدف قرار میدهند که از آنها خوف دارند که مبادا یک وقتی به آنها صدمه بزنند. واین را من کراراً گفتهام که مرحوم آقای بهشتی در این مملکت مظلوم زیست.
ادامه مطلب: فاجعه 7 تیر و مظلومیت شهید بهشتیپس از اعلام عدم کفايت بنيصدر و عزل او از رياست جمهوري و فرار مفتضحانه او، دشمنان انقلاب اسلامي تلاش خود را در براندازي حکومت اسلامي بيشتر کردند و با توسل به ترور و خشونت گسترده، سعي در از بين بردن مسؤولين وفادار نظام نمودند. بدين ترتيب پس از واقعه هفتم تير که طي آن شهيد بهشتي و 72 تن از ياران انقلاب را به شهادت رساندند، اقدام به
ادامه مطلب: شهادت مظلومانه رجايي و باهنر و هفته دولتلازم است من اشاره بکنم به عزیز گمشده مسلمانان جنوب لبنان یعنی امام موسای صدر که به وسیله ایادی دشمن بزرگ و امپریالیستها و عمال و مزدورانشان ربوده شده است. من در این روز جمعه، روز جمعه آخر ماه رمضان با این دهان روزه و این اجتماع عظیمی که شما دارید و در این جوّ تقدس و صفا و قدس و معنویت دعا میکنم:
از درون گر گرفته ای.
دستانت، راز سرشار رودخانه های جاری است.
چون دریا موج می زنی و در خویش نمی گنجی.
بلندتر از شعله ها قد کشیده ای.
فراموش کرده ای ثانیه هایت را.
بی تابی اتفاق را تاب نمی آوری.
می روی و تمام رودهای جهان، به قامت تو اقتدا می کنند.
می دوی و میان دود و خاکستر گم می شوی.
ادامه مطلب: آتش نشان هاحضرت آیتالله خامنهای در دیدار اخیر مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی در روز عید مبعث ضمن اعلام مجدد حمایت نظام اسلامی از مظلومین بر مبنای آموزهی اسلامیِ «کُن للِظّالِمِ خَصماً وَ لِلمَظلومِ عَونا» بر ادامهی حرکت بیداری اسلامی تأکید کردند: «خوشبختانه ملّتهای منطقه بیدار شدهاند؛ بله، بیداری اسلامی را موقتاً سرکوب کردند لکن بیداری، سرکوبشدنی نیست؛ بصیرت، سرکوبشدنی نیست»
مروری بر بیانات و اقدامات رهبر انقلاب درباره بیداری اسلامی در چهار سال اخیر
ادامه مطلب: بیداری اسلامی سرکوبشدنی نیستتسخير لانه جاسوسي ـ روز مبارزه با استکبار جهاني
در ابتداي انقلاب و زمان حکومت دولت موقت، در سرتاسر کشور، حرکتهايي ميشد تا جو سياسي جامعه را ملتهب و پيچيده کند. بعدها معلوم شد که مرکز تمامي اين فتنهها و جريانات ضدانقلابي، در سفارت آمريکا در تهران است؛ در حاليکه موضع منافقانه آمريکا نسبت به انقلاب اسلامي مانع از روشن شدن چهره واقعي آمريکا در ميان مردم گرديده بود. به همین جهت، امام خميني، بيانات قاطعي عليه ابرقدرتها و بويژه آمريکا، ابراز فرمودند و خصوصا با ورود شاه به آمريکا فرمان مقابله را به تمامي دانشآموزان و دانشجويان و طلاب علوم ديني صادر نمودند. در چنين شرايطي با هدف وادار کردن آمريکا به استرداد شاه و اموال ملت ايران، دانشجويان تصميم به اشغال سفارت آمريکا گرفتند.
ادامه مطلب: روز مبارزه با استکبار جهانيرهبر معظم انقلاب در اجتماع پر شکوه دهها هزار نفر از فرماندهان بسيج:
تبیین ویژگیها و روشهای فريبکارانه و حق ناپذير استکبار جهانی بویژه امریکا/ ايستادگي و اقتدار ملت تنها راه مأيوس شدن دشمن/ حمايت قطعي از دولت و مسؤلان/ در بحث هسته اي از حقوق ملت، حتي يک قدم عقب نشيني نشود (۱۳۹۲/۰۸/۲۹ - ۱۲:۰۰)
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز(چهارشنبه) در اجتماع پر شکوه دهها هزار نفر از فرماندهان بسيج، بسيج را مظهر ثبات، افتخار و ابهت نظام اسلامي برشمردند و با تبيين ويژگيها و روشهاي فريبکارانه و حق ناپذير استکبار جهاني و در رأس آن آمريکا، ايستادگي و اقتدار ملت را تنها راه مأيوس شدن دشمن برشمردند و با تأکيد بر حمايت قطعي از دولت و مسؤلان افزودند: در بحث هسته اي خطوط قرمز بايد رعايت شود و از حقوق ملت، حتي يک قدم عقب نشيني نشود.
ادامه مطلب: پرچمداران تمدن اسلامي«این عید سعید مبارک فطر را به همه مسلمین جهان و ... تبریک عرض مى کنم. مبارک آن روزى است که تمام دولتهاى اسلامى با ملتها با هم باشند و همه با هم، هم صدا و همه با هم، هم مقصد و اسلام را در همه جا زنده کنند و همه ممالک اسلامى متحد شوند تا اینکه دست ابرقدرتها را از ممالک خودشان قطع کنند. »(صحیفه امام، ج13، ص: 93)
اسلام دین سیاست است، دینى است که در احکام او، در مواقف او، سیاست به وضوح دیده مى شود. در هر روز اجتماعات در تمام مساجد کشورهاى اسلامى، از شهرستان ها گرفته است تا دهات و قُرا و قصبات، روزى چند مرتبه اجتماع براى جماعت، و براى اینکه مسلمین در هر بلدى، در هر قصبه اى، از احوال خودشان مطلع بشوند؛ از حال مستضعفین اطلاع پیدا بکنند. و در هر هفته یک اجتماع بزرگ از همه، در یک محل. و نماز جمعه؛ که مشتمل [بر] دو خطبه است، که در آن خطبتین باید مسائل روز، احتیاجات کشور، احتیاجات منطقه و جهات سیاسى، جهات اجتماعى، جهات اقتصادى طرح بشود، و مردم مطلع بشوند بر این مسائل. و در هر سال دو عید، که در آن دو عید مجتمع بشوند و دو خطبه در آن عید در آن نماز هست.
ادامه مطلب: عیدفطرووحدت کلمه اسلامیک دولت پوشالی اسرائیل در مقابل مسلمین ایستاده ـ که اگر مسلمین مجتمع بودند، هرکدام یک سطل آب به اسرائیل میریختند او را سیل میبرد ـ معذلک در مقابل او زبون هستند.
برای من یک مطلب به شکل معماست و آن این است که همۀ دوَل اسلامیّه و ملتهای اسلام میدانند که این درد چیست، میدانند که دستهای اجانب در بین است که اینها را متفرق از هم بکند، میبینند که با این تفرقهها ضعف و نابودی نصیب آنها میشود، میبینند که یک دولت پوشالی اسرائیل در مقابل مسلمین ایستاده ـ که اگر مسلمین مجتمع بودند، هرکدام یک سطل آب به اسرائیل میریختند او را سیل میبرد ـ معذلک در مقابل او زبون هستند.
ادامه مطلب: راه حل اینها به دست ملت استروزهای سال، به طور طبیعی و به خودی خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این ارادهها و مجاهدتهاست که یک روزی را از میان روزهای دیگر برمیکشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمی نگه میدارد تا راهنمای دیگران باشد.
ادامه مطلب: حماسه «نهم دی ماه» در کلام حضرت آیتالله خامنهایاو (رضاخان) با مرحوم مدرس روزگاري گذرانده بود و تماس خصوصي داشت.(از اين رو) فهميد كه با هيچ چيز نمي توان او را قانع كرد، نه با تطميع و نه با تهديد و نه منطقي صحيح داشت كه او را قانع كند.(رضاخان) از او (مدرس) حال علماي ديگر را سنجيد و
ادامه مطلب: آیت الله مدرس در کلام امام خمینی رحمت الله علیهقسمتی از متن کتاب آینده انقلاب اسلامی - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری را در دو قسمت در سایت قرارمی دهیم تا مرور ی برافکار و آرائ و تئوری های بی بدیل این استاد فرزانه داشته باشیم .
سفارش امام راحلمان :«مطهري فرزند عزيز براي من و پشتوانه اي محكم براي حوزه هاي ديني و علمي و خدمتگذاري سودمند براي ملت و كشور بود . من به دانشجويان و طبقه روشنفكران متعهد توصيه مي كنم كه كتاب هاي اين استاد عزيز را نگذارند با دسيسه هاي غير اسلامي فراموش شود . آثار قلم و زبان او بي استثنا آموزنده و روان بخش است و مواعظ و نصايح او كه از قلبي سرشار از ايمان و عقيدت نشات مي گرفت ، براي عارف و عامي سودمند و فرح زا است . »
استادی که دشمنان در مقابل تفکر نابش استقلال،آزادی،حاکمیت اسلام و سیره علمی وعملیش همانا تبلور حقیقی دین وسیاست برنتافتندوبا ترورش خواستندخلأ فکری را در نسل جوان ،دانشگاه ها و ...بوجود آورن
ادامه مطلب: آینده انقلاب اسلامی (قسمت اول)«ولايت »
«ولايت» واژه اي عربي است كه ازكلمه ي « وَلْي» گرفته شده است.«وَلْي» در لغت عربي، به معناي آمدن چيزي است درپي چيز ديگر؛ بدون آن كه فاصله اي درميان آن دو باشد كه لازمه ي چنين تواني و ترتّبي،قرب و نزديكي آن دو به يكديگر است. ازاين رو، اين واژه با هيئت هاي مختلف(به فتح و كسر) درمعانيِ«حبّ و دوستي» ،« نصرت وياري»« متابعت و پيروي»، و « سرپرستي» استعمال شده كه وجه مشترك همه اين معاني همان قرب معنوي است.
مقصود از واژه ي« ولايت» دربحث ولايت فقيه،آخرين معناي مذكور يعني « سرپرستي» است. ولايتِ به معناي سرپرستي، خود داراي اقسامي است وبايد هريك توضيح داده شود تا روشن گردد كه دراين مسأله، كدام يك ازآنها مورد نظر مي باشد.
ولايت تكويني، ولايت برتشريع، ولايت تشريعي
ادامه مطلب: معناي ولايت وانواع آنرمز پیروزی شما اول ایمان ثابت؛ و بعد وحدت کلمه. این دو مطلب را حفظ کنید.
ایمان و وحدت
روی موازین مادی، روی موازین عادی باید با یک یورش، ما از بین رفته باشیم. باید همۀ ما یک لقمۀ آنها باشیم! لکن قدرت ایمان، پشتیبانی خدای تبارک و تعالی، اتکال به ولی عصر ـ سلام اللّه علیه ـ شما را پیروز کرد. برادران من! از یاد نبرید این رمز پیروزی را.
ادامه مطلب: عوامل پیروزی انقلاب اسلامی
درصورت عدم نمایش نمااهنگ فلش پلیر مرورگرتان رافعال بنمایید
پیام امام خمینی(ره): روز قدس روز مقابله مستضعفين عليه مستكبرين
يكى از وقايع تاريخى كه بسيار حائز اهميت است در اوائل پيروزى انقلاب اسلامى ايران كه به دست زعيم و رهبر كبير مسلمين جهان حضرت امام خمينى ره دائر شده، «روز جهانى قدس است» كه از روز جمعه آخر ماه مبارك رمضان 1399 قمرى (1358 شمسى) شروع و مقرر گشت هر ساله در چنين روزى تمام مسلمين جهان راهپيمايى كنند.
اينك پيام امام خمينى قدس سره به مناسبت روز جهانى قدس از نظر خوانندگان گرامى مىگذرد:
بسم الله الرحمن الرحيم
من طى ساليان دراز, خطر اسرائيل غاصب را گوشزد مسلمين نمودم كه اكنون , اين روزها به حملات وحشيانهء خود به برادران و خواهران فلسطينى شدت بخشيده است و به ويژه در جنوب لبنان به قصد نابودى مبارزان فلسطينى پياپى خانه و كاشانه ايشان را بمباران مى كند.
ادامه مطلب: نماهنگ : مسئله اصلی«المرأة الریحانة لیست قهرمانة»[1]
یکی از موضوعاتی که در طول تاریخ در معرض آراء و تفسیرهای گوناگون قرار گرفته و همواره دچار افراط و تفریط شده است، شخصیت و جایگاه فردی، خانوادگی و اجتماعی زن است. زن منشأ رحمت الهی و جلوة ربوبیت حق است. جایگاه و مقام زنان با توجه به محدودیت های مختلفی که زنان با آن ها دست به گریبانند، موضوعی قابل تحقیق در تمام جوامع و در تمام برهه های تاریخی است. امروزه نیز کج اندیشی ها و عدم تعادل در این باب، در جوامع مختلف فراوان به چشم می خورد. در این میان، تنها چشمة زلال مکتب انبیاء و اوصیای الهی است که به دور از هر گونه افراط و تفریط و با تکیه بر وحی و استمداد از خالق هستی، به ترسیم جایگاه حقیقی زنان متناسب با آفرینش آنان پرداخته است.
ادامه مطلب: مقام و منزلت زن در جوامع غرب و اسلاملطفا برای دانلود بر روی عکس کلیک راست نموده و View image سپسSave image As راکلیک نمایید:
روز نهم دی در تاریخ ماند. این جمله رهبر انقلاب اسلامی است. ایشان فتنه ۸۸ را حاصل برنامهریزی چندین سالهی دشمنان و در ادامهی قضایایی چون فتنهی سال ۷۸ تحلیل میكنند و راهحل علاج آن را حركت عظیم مردمی همانند آنچه در ۹ دی سال ۸۸ اتفاق افتاد میدانند. از نگاه رهبر انقلاب روح دیانت حاكم بر دلهای مردم و توجه به فرهنگ عاشورا از خصوصیات مشترك حماسهی ۹ دی و حوادث دوران پیروزی انقلاب اسلامی است.
آیت الله خامنه ای حركت ۹ دی را عامل در هم پیچیدهشدن بساط فتنه و فتنهگران و حادثه ای ماندنی در تاریخ معرفی میكنند.
آنچه در ادامه میآید گزیدهای از «روایت تاریخی حماسه ۹ دی» در بیانات رهبر انقلاب اسلامی است:
ادامه مطلب: روایت تاریخی : «۹ دی؛ روز شكست فتنه از مردم»